Werkwijze

Vanuit een holistische benadering gaan wij op zoek naar de oorzaak van de klacht.

Intake consult

Voor het consult ontvang je een vragenformulier over je gezondheid. Zo hebben we meer tijd voor het persoonlijke gesprek. Als je gegevens hebt van laboratoriumonderzoeken of van consulten bij collega's, dan vragen we jou om daarvan een kopie mee te nemen. Neem ook alle gegevens over jouw medicijnen of de verpakkingen mee.

Diagnose

Het stellen van een diagnose begint met luisteren naar je klachten en redenen om te komen (anamnese). Als na verhelderen en doorvragen dit duidelijk is, komen de functies van de orgaanstelsels aan bod via een vraaggesprek gericht op de klachten. Dit wordt aangevuld met de ayurvedische kennis over spijsvertering, bioritme en bepaling van het constitutietype. Op basis hiervan maken we een behandelplan voor je.

Ayurvedische kruidenpreparaten of voedingssupplementen 

De kruiden verbeteren gericht het functioneren van specifieke organen. Ter ondersteuning worden er voedingssupplementen van Beyuna ingezet om het proces te versterken. Ze zijn van biologische natuurlijke oorsprong,  bevatten géén schadelijke stoffen en zijn GMO-vrij.

Ayuryoga

Indien nodig worden er adviezen voor specifieke yoga- of ademhalingsoefeningen (individueel) gegeven.  Het doel hiervan is om pijn te verlichten, ontspanning en soepelheid van het lichaam te bevorderen.