Ronny Toren, de gepassioneerde Ayuryoga Teacher & Therapist, brengt met liefde en expertise de tijdloze wijsheid van Ayurveda en Yoga tot leven, om jouw welzijn te verrijken.

Namasté. 🕉️

Ronny Toren heeft in de afgelopen tien jaar een opmerkelijke transformatie doorgemaakt, met de nadruk op zijn gezondheid en herstel na hersenletsel. Tien jaar geleden werd Ronny geconfronteerd met aanzienlijke gezondheidsuitdagingen als gevolg van hersenletsel. Deze periode markeerde een moeilijke fase in zijn leven, waarin hij werd geconfronteerd met fysieke en cognitieve beperkingen.

Echter, door zijn toewijding aan Ayurveda en holistische benaderingen van gezondheid, heeft Ronny een opmerkelijke transformatie doorgemaakt. Met de hulp van Ayurvedische therapieën, yoga en een focus op natuurlijke voedingssupplementen, slaagde hij erin om zijn gezondheid gestaag te verbeteren. Zijn doorzettingsvermogen en toewijding aan deze holistische benadering hebben hem geholpen om zijn lichaam en geest in balans te brengen.

Tegenwoordig staat Ronny bekend als een Ayuryoga Teacher & Therapist en een Ayurvedic Therapist. Zijn persoonlijke reis van herstel en transformatie heeft hem niet alleen geholpen zijn eigen gezondheid te herwinnen, maar heeft hem ook in staat gesteld om anderen te begeleiden op hun pad naar welzijn en evenwicht. Deze transformatie getuigt van de kracht van holistische benaderingen in de geneeskunde en de mogelijkheid van herstel, zelfs na aanzienlijke gezondheidsuitdagingen.

Kernwaarden van Ronny

 

Ronny Toren, als Ayuryoga Teacher & Therapist, Ayurvedic Therapist, straalt een aantal kernwaarden uit die zijn benadering van holistische geneeskunde en welzijn typeren. Hier zijn deze kernwaarden beschreven met de woorden die je hebt gegeven:

Behulpzaam:
Ronny staat bekend om zijn behulpzame aard. Hij is er altijd om cliënten bij te staan, op het gebied van Ayurveda en Yoga. Hij deelt graag zijn kennis en expertise om anderen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Humor
Humor is een belangrijk aspect van Ronny's benadering. Hij begrijpt dat lachen en positieve energie bijdragen aan het genezingsproces. Door humor in zijn praktijk te integreren, zorgt hij voor een ontspannen en plezierige sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen.

Betrokken
Ronny is diep betrokken bij het welzijn van zijn cliënten en patiënten. Hij luistert aandachtig naar hun behoeften en zorgt voor een persoonlijke benadering in zijn behandelingen en advies. Deze betrokkenheid draagt bij aan een vertrouwensrelatie tussen hem en zijn cliënten.

Empathisch
Empathie is een van de essentiële eigenschappen van Ronny. Hij kan zich inleven in de fysieke en emotionele uitdagingen waarmee zijn cliënten worden geconfronteerd. Dit stelt hem in staat om op een dieper niveau te begrijpen wat ze nodig hebben en om gepersonaliseerde zorg te bieden die effectief is.

Deze kernwaarden van behulpzaamheid, humor, betrokkenheid en empathie weerspiegelen de toewijding van Ronny Toren aan het bevorderen van het welzijn van anderen en zijn holistische benadering van gezondheid en genezing.

Marcel Toren, een toegewijde Ayurvedic Practitioner en ambassadeur van Beyuna voedingssupplementen, begeleidt je op een reis naar harmonie en gezondheid, gedreven door eeuwenoude wijsheid en moderne inzichten.

Namasté. 🌿

Dat is een inspirerend verhaal! Marcel's transformatie dankzij Ayurveda is een voorbeeld van hoe deze holistische geneeskunde levens kan veranderen. Hier is een beschrijving van zijn reis:

Marcel begon zijn Ayurvedische reis met een uitdaging: nierproblematiek. Nieren die minder goed functioneren belemmeren het dagelijks leven behoorlijk. Op zoek naar alternatieve benaderingen van genezing kwam Marcel in contact met Ayurveda, een eeuwenoude Indiase geneeskunde die zich richt op het herstellen van het evenwicht in lichaam en geest.

Met de hulp van een Ayurvedic Practitioner begon Marcel zijn persoonlijke Ayurvedische behandelplan. Dit omvatte specifieke dieetadviezen, levensstijlveranderingen en het gebruik van Ayurvedische kruiden en supplementen. Ayurveda richt zich op het begrijpen van iemands unieke constitutie (dosha) en past behandelingen daarop aan. Marcel onderging ook polsdiagnose, een belangrijk aspect van Ayurvedische diagnose.

Na korte tijd begon Marcel positieve veranderingen te ervaren wat zich vooral uitte in het hebben van meer energie. Door deze ingrijpende veranderingen groeide de belangstelling voor natuurgeneeskunde en besloot hij zich dieper in deze oude geneeskunde te verdiepen.

Marcel begon de Ayurveda-opleiding vol enthousiasme kort na zijn herstel en leerde over de verschillende dosha's, het belang van voeding, kruidengeneeskunde. Zijn persoonlijke ervaring met Ayurveda bracht hem een dieper begrip van de geneeskunde en versterkte zijn geloof in de kracht van holistische benaderingen van gezondheid.

Vandaag de dag deelt Marcel zijn kennis als een bekwame Ayurvedic Practitioner. Hij helpt anderen met gezondheidsuitdagingen en bevordert het bewustzijn van Ayurveda. Zijn persoonlijke transformatie is een inspirerend voorbeeld van hoe Ayurveda niet alleen lichamelijk herstel kan brengen, maar ook een diepere verbinding met gezondheid en welzijn kan creëren.

Kernwaarden van Marcel

Marcel Toren, als Ayurvedic Practitioner en Beyuna Independent Sales Representative, heeft een aantal kernwaarden die zijn persoonlijkheid en benadering van zijn werk weerspiegelen. Enkele van deze kernwaarden zijn:

Behulpzaam
Marcel staat bekend om zijn behulpzaamheid en toewijding aan het welzijn van anderen. Hij is er altijd om zijn cliënten te ondersteunen en te begeleiden op hun Ayurvedische reis naar gezondheid en welzijn.

Betrokken
Marcel toont een diepe betrokkenheid bij de mensen met wie hij werkt. Hij neemt de tijd om hun unieke behoeften en situaties te begrijpen, en hij streeft ernaar om op maat gemaakte Ayurvedische oplossingen te bieden die echt resoneren met zijn cliënten.

Humor
Ondanks het serieuze karakter van Ayurveda en gezondheidsbevordering, brengt Marcel vaak een vleugje humor in zijn interacties.

Deze kernwaarden weerspiegelen niet alleen Marcel's professionele benadering, maar ook zijn persoonlijke toewijding aan het helpen van anderen op hun reis naar een gezonder en gebalanceerder leven. Namasté.

Visie Marcel

Marcel heeft als Ayurvedic Practitioner heeft een diepgaande kijk op Ayurveda en het belang van biologische voedingssupplementen in de holistische geneeskunde.  Zijn visie is geworteld in de eeuwenoude principes van Ayurveda, die zich richten op het bereiken en behouden van balans en harmonie in het lichaam, geest en ziel.

Ayurvedische Benadering
   Marcel gelooft sterk in de Ayurvedische benadering van gezondheid en welzijn. Dit omvat het begrip dat elk individu uniek is en dat de behandeling en voeding moeten worden aangepast aan iemands specifieke constitutie of 'dosha'. Hij ziet Ayurveda als een holistische geneeskunde die niet alleen gericht is op symptoombestrijding, maar op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van ziekte.

Natuurlijke Biologische Voedingssupplementen
   Marcel hecht veel waarde aan natuurlijke biologische, Gmo-vrije voedingssupplementen als aanvulling op een gezonde levensstijl. Hij gelooft dat moderne voeding soms niet voldoende essentiële voedingsstoffen bevat door onder andere bodemuitputting en het gebruik van chemicaliën. Hierbij kiest hij voor producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en uiteraard vrij zijn van schadelijke chemicaliën.

Balans en Gezondheid
   Voor Marcel draait alles om het bereiken van balans in het leven. Dit omvat niet alleen fysieke gezondheid, maar ook emotioneel welzijn en spirituele groei. Ayurveda biedt hiervoor waardevolle tools en inzichten, en biologische voedingssupplementen kunnen ondersteunen bij het herstellen en behouden van deze balans.

Het Delen van Kennis
   Een belangrijk aspect van Marcel's visie is het delen van kennis. Dit sluit naadloos aan bij zijn doel om de principes van holistische geneeskunde te verspreiden en mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren.

Kortom, de visie van Marcel is gebaseerd op respect voor de natuurlijke harmonie van het lichaam en de kracht van Ayurvedische principes om deze harmonie te herstellen en te behouden.