ABHYANGA


Het woord Abhyanga betekent letterlijk: “liefdevolle handen”. Het hele lichaam wordt met warme kruidenolie gemasseerd, wat een weldadig gevoel geeft. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je gewrichten en spieren worden soepel. Deze massage heeft ook een pijnstillend effect bij reumatische klachten en bijvoorbeeld fibromyalgie. Doordat het transport in het lichaam gestimuleerd wordt, is het voor de huid ook pure verwennerij!  

De prijs van deze behandeling is € 90,- en duurt ca. 60 minuten.

RUG- , SCHOUDER- EN NEKMASSAGE

Tijdens deze ontspannende massage worden rug, schouder en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen. Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. De Rug/Nek/Schouder massage is speciaal ontworpen voor mensen die met name in de rug, schouders en nek te kampen hebben met klachten.
De ontspanningsmassage bestaat uit verschillende massage technieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in dit gebied. Hierdoor zorgt de massage voor ontspanning van de spieren, leidt het tot een vermindering van pijn en klachten en geeft het je tevens een weldadig gevoel en hernieuwde energie. 
De prijs van deze behandeling kost € 55,- en duurt ca. 30 minuten.

 

SHIROBHYANGA

Deze behandeling is ideaal bij stress- en hoofdpijnklachten. Het hoofd wordt gemasseerd, maar ook de nek en schouders komen aan bod. Met therapeutische olie worden drukpunten geactiveerd, wat meteen voor verlichting van klachten zorgt.

De prijs van deze behandeling is € 45,- en duurt ca. 30 minuten.

PINDA SWEDA

Stempelmassages worden al honderden jaren gegeven en staan bekend om hun vermogen je spieren te helpen ontspannen en je lichaam te detoxen. Je wordt gemasseerd met verwarmde linnen zakjes, gevuld met speciaal geselecteerde ayurvedische kruiden. Dit zorgt voor ontspanning terwijl tegelijkertijd ook de bloedsomloop wordt gestimuleerd om afvalstoffen gemakkelijker te laten afvoeren.

De prijs van deze behandeling is € 75,- en duurt ca.60 minuten. 
Deze behandeling kan op locatie gegeven worden.

HOTSTONE

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen (meestal van basalt). Ook worden er stenen op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.
De prijs van deze behandeling is € 65,- en duurt ca. 60 minuten.
Deze behandeling kan op locatie gegeven worden.