Een 1 op 1 gesprek.

Dus, het dagelijkse overleven, hè?
Herkenbaar!

Maar laten we eens kijken hoe we je dagen kunnen upgraden van een overlevingsmodus naar een welverdiende triomftocht.

Bij ons ayurveda-consult gaan we samen de diepte in. We duiken in jouw dagelijkse dynamiek – van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Geen stress, we gaan dit op een relaxte manier benaderen.

We bespreken voeding – niet op een strenge dieetmanier, maar eerder als: "Hé, laten we kijken naar wat je eet en hoe het je energie beïnvloedt." Misschien gooien we er wat ayurvedische kruidenwijsheid in om de boel wat op te schudden.

En die dagelijkse routine? Die gaan we aanpassen, zodat het niet voelt alsof je in een eindeloze herhaling zit. We willen dat je straalt, niet alleen overleeft!

O, en laten we yoga en meditatie niet vergeten. Geen zweverig gedoe, gewoon praktische tips om je hoofd koel te houden te midden van de dagelijkse hectiek.

Kortom, we gaan samen een gedegen plan maken om jouw dagelijkse avontuur wat relaxter en gezonder te maken. Geen stress, gewoon een relaxte sfeer en een dosis Ayurvedische kennis.

Laten we samen die dagelijkse uitdagingen tackelen en ervoor zorgen dat je niet alleen overleeft, maar ook fluitend de dag doorgaat!

Praktische informatie:
Het gesprek duurt 2 uur hierin heb je alle tijd om vragen te stellen.
Je krijgt vooraf een vragenlijst toegestuurd om in te vullen.
Het advies is om twee uur voor het gesprek niet te eten, in verband met het uitvoeren van een polsdiagnose.
De prijs van dit gesprek bedraagt € 95,-
Dit gesprek wordt mogelijk gedeeltelijk vergoed door uw verzekeraar.
Zie hiervoor het knopje 'vergoedingen'