Ayurvedische massage (Abhyanga)

Ervaar je dagelijks chronische pijn als gevolg van de constante spanning? Elke dag lijkt een eindeloze herhaling te zijn, waarbij stoppen geen optie lijkt. De eisen van werk, gezin en huishouden stapelen zich op, je hebt geen energie meer om altijd de beste voedingskeuzes te maken. Je hoofd raakt steeds voller, en de pijn in je lichaam belemmert je bewegingen, waardoor opstaan 's ochtends een ware uitdaging is.

We begrijpen dat jouw situatie zwaar is, en we willen je helpen. Daarom bieden we een speciale massages aan die gericht is op het verlichten van chronische pijn. Met gebruik van heerlijk warme olie, zorgvuldig afgestemd op jouw behoeften, voel je de spanning in je lichaam afnemen. Dit geeft niet alleen fysieke verlichting, maar stelt je ook in staat om meer rust te ervaren. Deze ontspanning kan een positieve impact hebben op jouw dagelijks leven, waardoor je beter in staat bent weloverwogen keuzes te maken en “van geleefd worden” terug te keren naar jezelf. 


Bij deze therapie wordt er speciaal tijd voor je gereserveerd, en de sessie heeft een duur van 90 minuten.
Jouw bijdrage hiervoor bedraagt € 75,-.
Tevens bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een combinatietherapie met een ayurvedische infraroodsauna (Swedana), die 110 minuten duurt.
De investering voor deze uitgebreide sessie is € 85,-.
Deze behandeling wordt gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wat praktische tips:
Draag niet je nieuwste ondergoed i.v.m. de olie die tijdens de massage gebruikt wordt.
Voor mannen is het advies om geen boxershorts aan te doen.